• Frisk fra jorden - Alle vores fodergulerødder er friskopgravede og bliver vasket og skyllet to gange

Om HorseCarrots

HorseCarrots er en professionel grossist inden for fodergulerødder. Vi leverer hver dag friske forsyninger af fodergulerødder til butikker og forhandlere i Jylland, Fyn og Sjælland.Vores fodergulerødder er af den bedste kvalitet, og vi sikrer, at leverancerne til din butik eller dit lager altid sker til tiden, i mængder og emballering som aftalt og uden problemer. Vi er fleksible og står altid klar, når du har brug for os. Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Fordele for butikker og forhandlere
Målet med samarbejdet er, at HorseCarrots bliver den foretrukne grossist inden for fodergulerødder, og at vi til gavn for butikker og leverandører opnår synergieffekt med kampagner, messer og – ikke mindst – en altid superhøj kvalitet.

Vi hjælper med din salgskampagne
At handle med HorseCarrots indebærer, at vi fokuserer på den enkelte butik, hvor vi bidrager og hjælper konkret til at lave salgs-kampagner med udvalgte tilbud og aktiviteter (open by night, høstavis, heste TEMA etc.)

Du kan regne med os
HorseCarrots gør hver dag sit yderste for at lave de bedste kvalitets-fodergulerødder. Vi bestræber os på at bidrage med et godt og sikkert koncept og hurtig, fleksibel service.Det er en stor fordel for os at have et tæt samarbejde med dig som kunde, så vi kan rådgive og assistere dig konkret med f.eks. kampagnetilbud og salgsfremmende aktiviteter. HorseCarrots bygger på kvalitetsbevidsthed og fremsynethed. Størst mulig kundetilfredshed er afgørende for os, så fortæl os løbende, hvad vi kan forbedre – og hvordan vi kan gøre en ekstra indsats for dig.

Vi glæder os til samarbejdet med dig i sæsonen 2019/2020.

Kontakt vedr. salg/ordre
Telefon: 26 69 09 30
mail@horsecarrots.dk

Fra muld til mule